«Δεν μπορείς να έρχεσαι από το πουθενά και να θέλεις να κάνεις πολιτική. Για μένα είναι επιστημονική φαντασία ότι είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης. Δεν μπορεί να προσφέρει κάτι. Αυτή τη στιγμή η Αριστερά υποφέρει».


Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Τζώρτζια Κεφαλά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status fm 107,7.
«Εμείς στην Πλεύση Ελευθερίας δεν νιώσαμε έκπληξη για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η τάση αλλαγής φαινόταν ότι θα συμβεί από την αρχή που μπήκαμε στη Βουλή. Και ο κόσμος καταλαβαίνει ότι χρειάζονται αλλαγές και όχι άνθρωποι που θα λένε τα ίδια. Εμείς στην Πλεύση Ελευθερίας δεν κλείνουμε ούτε προς Κασσελάκη ούτε προς Τσίπρα. Κλείνουμε προς την ανανέωση», τόνισε η βουλευτής και συνέχισε: «Για τα πρόσωπα που φέρνουν την ανανέωση θα έλεγα ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος χωρίς να έχει κοινοβουλευτική εμπειρία να γίνει αρχηγός κόμματος. Το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Κυρίως τώρα που μπήκα στη Βουλή το καταλαβαίνω καλύτερα. Η πολιτική είναι ένα πράγμα που μαθαίνεται. Δεν μπορεί να γίνουν όλα έτσι ξαφνικά από το πουθενά. Ο Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί ούτε να μπει στη Βουλή για να μιλήσει. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να υπάρχει δυνατή αντιπολίτευση στο Κοινοβούλιο και αυτό προσπαθούμε».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…