Στην εκτίμηση ότι φταίει και το κόμμα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και όχι η υποψηφιότητα και η εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ροδόπης Φερχάτ Οζγκιούρ. Σημείωσε πως η απόφαση αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δύσκολη και βασανιστική κυρίως γι’ αυτούς που έχουν περάσει 20 χρόνια σε αυτό το κόμμα επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι σε αυτόν το χώρο από τα μαθητικά του χρόνια.

«Ο αρχηγός και ο φυσικός ηγέτης της Αριστεράς αυτή τη στιγμή είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από τον κ. Κασσελάκη, ούτε από τους πολιτικούς του αντιπάλους, και προσωπική μου άποψη είναι ότι ως πολιτικό κεφάλαιο, ως πολιτικό πρόσωπο, ο μόνος ενδεχομένως που θα μπορούσε με την πολιτική ευρύτητα και την οξυδέρκεια που τον διακατέχει, να νικήσει τη νεοφιλελεύθερη δεξιά του κ. Μητσοτάκη, είναι ο κ. Τσίπρας».

Στην δημοσιογραφική επισήμανση ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε, σε πολλαπλές μάλιστα περιπτώσεις, να το καταφέρει, ο κ. Οζγκιούρ τόνισε: «Ναι, λόγω των συνθηκών συγκυριών χάσαμε τις εκλογές και γι’ αυτό φταίμε συλλογικά, αλλά μην ξεχνάμε πρέπει να αποδώσουμε και τις τιμές στον κ. Τσίπρα, ότι ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Και είπε ο άνθρωπος, παραμερίζω για να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά. Για να πάει καλύτερα. Και αυτό που βλέπουμε αυτήν την στιγμή, όχι μόνο δεν πάει καλύτερα, αλλά σύντομα θα καταλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τέταρτο και πέμπτο κόμμα.

Δεν είναι δυνατόν η αξιωματική αντιπολίτευση να ασχολείται εδώ και μήνες με την εσωστρέφεια, την ανθρωποφαγία, και να αλλάζει πολιτική ρότα σε μία μεγάλη κίνηση της αριστεράς».

Για το θέμα της επιστροφής των εδρών όσων ανεξαρτητοποιήθηκαν ο κ. Οζγκιούρ τόνισε πως η ρήση δώστε τις έδρες πίσω είναι μία ρήση που ο κάθε πρόεδρος θα την έλεγε. «Εγώ προσωπικά, να σας πω την άποψή μου, την έδρα μου την κέρδισα με πολύ κόπο και με πολύ αγώνα υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα και σε ένα κόμμα στο οποίο ήμουν 20 χρόνια, μέλος, στέλεχος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συντονιστής Νομαρχιακής, τομέαρχης υγείας και μετέπειτα βουλευτής».  Υπογράμμισε δε, πως  « ο λαός αποφάσισε αυτήν την εκπροσώπηση, με ποιο πρόγραμμα, και με ποιον πρόεδρο – έχει αλλάξει ο πρόεδρος, έχει αλλάξει το πρόγραμμα, οπότε δεν νοείται καμία τέτοια σκέψη και συζήτηση με κάποιους που έχουν παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και να σκεφτούν αυτοί τι έδρες θα φέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ κι ας αφήσουν τι έδρες έχουμε πάρει οι υπόλοιποι υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα».


Ερωτηθείς στην συνέχεια, εάν νιώθει πιο ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Κασσελάκη, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής σημείωσε: «Νιώθω πιο αριστερός».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…