Την αντίθεσή τους στην κατασκευή του Fly Over υπό τις παρούσες συνθήκες, δηλαδή χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το Μετρό Θεσσαλονίκης και χωρίς επαρκή αστική συγκοινωνία, εκφράζουν εκπρόσωποι εργατικών σωματείων και ζητούν να σταματήσουν οι εργασίες μέχρι να γίνουν τεκμηριωμένες μελέτες από επίσημους φορείς, όπως το ΑΠΘ, για τη συγκοινωνιακή σκοπιμότητα του έργου.Ο κ. Πέτρος Σημάδης, μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ανέφερε πως «το συγκεκριμένο έργο, όπως κι όλα τα μεγάλα έργα που έχουν γίνει, ξεκίνησε πάνω στην πολιτική και στην συνταγή τη γνωστή του “πάμε κι όπου βγει”».


Εξηγώντας την τοποθέτησή του, ο κ. Σημάδης επισήμανε ότι δεν έχουνε ολοκληρωθεί και δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες για το πως να κατασκευαστεί το έργο ώστε να έχει τη μικρότερη δυνατή συνέπεια στη ζωή των κατοίκων της πόλης. Τόνισε ότι δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για τη διευκόλυνση στις μετακινήσεις των εργαζομένων αλλά και για την ασφάλεια όσων δουλεύουν στους δρόμους όπως για παράδειγμα οι διανομείς ενώ σημείωσε πως πρέπει να ενισχυθεί ο στόλος του ΟΑΣΘ και επιταχυνθεί η ολοκλήρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…