Αναμενόμενες θεωρεί τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, έκανε λόγο για έλλειψη σοβαρότητας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας: «Εχω την αίσθηση ότι όλοι αναμέναμε, δεν υπήρξε έκπληξη. Εκπληξη θα ήταν να υπήρχε σοβαρότητα και να προχωρούσανε. Ανεμομαζέματα, διαβολοσκορπίσματα».

Κληθείς στην συνέχεια να απαντήσει στο ερώτημα εάν είναι προτιμότερο να παραμείνει το προηγούμενο «παρωχημένο μοντέλο» στον ΣΥΡΙΖΑ αντί για το πιο φρέσκο, ο κ. Καρατζαφέρης επισήμανε:

«Μεγαλώνοντας στα σπίτια μας είχαμε μωσαϊκό. Το μωσαϊκό ήταν όμορφο γιατί είχε μεγάλες πέτρες, μικρές πέτρες, σκούρες πέτρες. Η σύνθεση είναι αυτή η οποία βγάζει το αποτέλεσμα.

Εν πάσει περιπτώσει, ο κ. Κασσελάκης, όντας παιδί της google, θέλει να λανσάρει κάποια νέα πράγματα. Θα δούμε...θα βαθμολογηθεί στις ευρωεκλογές. Εάν μπορέσει και περάσει το ποσοστό των εθνικών εκλογών θα πούνε μπράβο, αν όμως κατρακυλήσει, έχω την αίσθηση ότι θα αρχίσουν εξ αρχής τα όργανα χωρίς Φίλη, Σκουρλέτη κλπ». 

Αναφορικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ακόμη πως: «Αυτό που έχουμε είναι ένα οne man show, δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει γιατί αυτά τα πράγματα φουσκώνουν, ξεφουσκώνουν, έχω δει πάρα πολλούς ανθρώπους και στην πολιτική, και στην σόουμπιζ, να εμφανίζονται, να κάνουν μια μεγάλη επιτυχία, και μετά να εξαφανίζονται...Στο τραγούδι μου θυμίζει λίγο τον Καφάση. Εκανε μια μεγάλη επιτυχία και μετά εξαφανίστηκε».

O πρώην πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. υπογράμμισε παράλληλα ότι είναι καλό για τη χώρα να υπάρχει σωστή και σοβαρή αντιπολίτευση ωστόσο τώρα η κατάσταση είναι χαώδης.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…