Γεωργιάδης: Συγγνώμη από τους συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών – Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσαν όσα είπα (vid)

Συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών ζήτησε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ κατηγόρησε τους πολιτικούς αντιπάλους για διαστρέβλωση των όσων είπε.  

Ο υπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, έδωσε διευκρινίσεις για τη χθεσινή του δήλωση για την τραγωδία των Τεμπών, που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Ως προς τη δήλωση μου υπάρχουν αντιδράσεις από δύο κατηγορίες ανθρώπων. Όσον αφορά ανθρώπους που έχουν θύματα σε αυτή την τραγωδία, σε αυτούς τους ζητώ συγγνώμη, γιατί αυτοί μπορεί να έχουν υπερβολική ευαισθησία και ο,τιδήποτε αφορά το θέμα τους αγγίζει πάρα πολύ έντονα. Και σε αυτούς δεν μπορώ παρά να εκφράσω για άλλη μια φορά τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Για τους πολιτικούς του αντιπάλους, όπως η κ. Δώρα Αυγέρη ή τα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «προφανώς διαστρέβλωσαν αυτό που είπα».

«Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μεταφέρετε. Εγώ δεν είπα ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το δυστύχημα των Τεμπών, για τους νεκρούς των Τεμπών. Προφανώς ο κόσμος ενδιαφέρεται για το δυστύχημα και για τους νεκρούς και για τις ευθύνες. Τις ευθύνες διερευνά η Δικαιοσύνη, σε μια εν εξελίξει έρευνα. Αυτό που είπα είναι στην ερώτηση εάν πρέπει να γίνει Προανακριτική ή Εξεταστική, που έκανε είτε ο κ. Χατζηνικολάου, είτε ο κ. Δελατόλας. Αυτό θεωρώ ότι δεν είναι θέμα που αφορά τον κόσμο. Δεν είναι το πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα εάν πρέπει να κάνουμε Προανακριτική ή Εξεταστική για τα Τέμπη και ότι αυτό είναι μια ομφαλοσκόπηση της αντιπολίτευσης για πολιτική εκμετάλλευση. Άλλο το ένα άλλο το άλλο», υπογράμμισε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως σημείωσε, «πάνω σε μια τέτοια τραγωδία να συζητάμε τώρα στα σοβαρά και να τσακωθούμε στη Βουλή για το εάν πρέπει να γίνει Προανακριτική ή Εξεταστική, αυτό είναι το ζητούμενο γι΄ αυτούς που ενδιαφέρονται πράγματι και να μη ξανά γίνει στην Ελλάδα ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα».

«Ο ελληνικός λαός ενδιαφέρεται για τα Τέμπη, όλοι ενδιαφερόμαστε για το δυστύχημα και για να μην ξανά γίνει ποτέ. Όσον αφορά τις ποινικές ευθύνες τις διερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη, όσον αφορά μια πολιτική σύγκρουση απλώς και μόνο για να αποκομίσει κάποιος πολιτικά οφέλη, αυτό δεν αφορά», ξεκαθάρισε.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…