«Δυστυχώς ο κύκλος βίας που φοβόμουν συνεχίζεται» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή “Τάδε Εφη Αρης”, ο πατέρας του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός αναφορικά με την επίθεση με οπαδικά κίνητρα που δέχτηκε 35χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και την συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Αρη στην περιοχή της Βούλγαρη.

«Είχα την ελπίδα ότι με τη φωνή τη δική μου και κάποιες φωνές λογικής ο κύκλος βίας θα σταματούσε, δυστυχώς αυτό δεν συνέβη» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας παράλληλα ότι ο πόνος του για το χαμό του Αλκη , γίνεται πιο δυσβάσταχτος όταν ακούει να συμβαίνουν τέτοια επεισόδια.

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στους συλληφθέντες της οπαδικής συμπλοκής στην ανατολική Θεσσαλονίκη αλλά και στους δολοφόνους του Αλκη, ο Αριστείδης Καμπανός συγκλονίζει:

«Θα τους έλεγα ότι είναι τρέλα. Και τα άτομα που έκαναν το έγκλημα στον Αλκη κατέστρεψαν τις ζωές τους.  Κατέστρεψαν όχι μόνο τις δικές τους ζωές. Κατέστρεψαν τις ζωές τις δικές μας, τις ζωές των οικογενειών τους. Θέλουν να συνεχίσουν αυτό το πράγμα για έναν ανόητο λόγο; Καταρχήν θα τους αγκάλιαζα...Δε ξέρω, οι γονείς  τους βλέπουν αυτόν τον κατήφορο που έχουν τραβήξει...Μήπως τους λείπει η αγάπη...Πρέπει αυτά τα παιδιά να τα αγκαλιάσουμε...Ισως τους έλειψε η αγάπη» ανέφερε ο κ. Καμπανός για τους συλληφθέντες.

Αναφορικά με το εάν θα αγκάλιαζε και τους δολοφόνους του Αλκη, απάντησε: «Θα μου πείτε είναι δύσκολο αυτό να το κάνω...Αυτά τα παιδιά κάποιο λάθος δρόμο πήραν. Και δεν ξέρω αν οι οικογένειές τους προσπάθησαν να τα νουθετήσουν και να τα στρέψουν προς τον σωστό δρόμο. Θα προσπαθούσα να αγκαλιάσω όλος αυτά τα παιδιά τα οποία έχουν πάρει το λάθος δρόμο. Μόνο με αγάπη. Με μίσος δεν πετυχαίνεται τίποτα. Το μίσος φέρνει τη βία».

 

Η αναφορά στους δολοφόνους του Αλκη εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…