Μια αλλαγή ηγεσίας πάντα φέρνει αναστάτωση επισήμανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Γαβρόγλου αναφορικά με την αναταραχή που έχει προκαλέσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η εκλογή στην ηγεσία, του Στέφανου Κασσελάκη. Σημείωσε ότι «Εχει ένα μήνα που έχει εκλεγεί. Ας δώσουμε χρόνο και κυρίως ας πέσουν οι τόνοι» συμπληρώνοντας πως «Ολοι δεχθήκαμε τις εκλογικές διαδικασίες, όταν τις δέχεσαι δεν μπορείς να αμφισβητήσεις αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τις εσωκομματικές αντιδράσεις που έφθασαν μέχρι και τα σενάρια διάσπασης με δημιουργία νέου κόμματος, ο κ. Γαβρόγλου τόνισε:

«Εγώ νομίζω ότι μπορούμε να πάμε σε μια πορεία προς τα μπροστά, να πέσουν οι τόνοι, προφανέστατα να ανακληθούν, που μπορεί και να ειπώθηκαν σε κάποια στιγμή έντασης, υπό την προϋπόθεση όμως, ότι δε θα βγαίνω εγώ στο ραδιόφωνο και θα λέω τα μύρια όσα, ή κάποιος συνεργάτης μου, να λέει Κασσελάκη go home εχθές.

Η να ανακοινώνω ένα κόμμα και μετά να το παίρνω πίσω κτλ. Αυτά κάνουν κακό σε όλους μας. Κανένα κόμμα δεν θα το επέτρεπε αυτό. Κανένα. Από το τελευταίο μέχρι τη Νέα Δημοκρατία. Δε θα επέτρεπε αυτό το πράγμα».

Η αναφορά σε δηλώσεις στελεχών περί δημιουργίας νέου κόμματος εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…