Μετά από μία σειρά σπουδαίων διακρίσεων στον χώρο του αθλητισμού ως βαλκανιονίκης και πρωταθλητής Ελλάδος αντιπτέρισης (Badminton),  και με κορυφαίο του επίτευγμα τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ο επιχειρηματίας και μέλος της Διοίκησης του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Πάτης – Φουντάς αποφάσισε να δοκιμάσει τις... αντοχές, τις δυνάμεις και τα αντανακλαστικά του στον εξίσου απαιτητικό στίβο της πολιτικής συμμετέχοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Όπως τόνισε μιλώντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη: «Οσοι μπορούμε, έχουμε την υποχρέωση να ασχολούμαστε με τα κοινά. Δεν πρέπει να μένουμε στο να γκρινιάζουμε, πρέπει να πάμε στο δεύτερο στάδιο το οποίο είναι να πάμε  και να ψηφίσουμε, είναι το εκλέγειν. Και μετά στο τρίτο στάδιο, που είναι το εκλέγεσθαι. Είναι να ασχολείσαι με τα κοινά σε όποιο επίπεδο σου το επιτρέπει ο χρόνος σου και η διάθεσή σου».

Ο κ. Φουντάς σημείωσε ακόμη, ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική για την συνείδησή του, καθώς ο ίδιος δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του να μείνει στο πρώτο και το δεύτερο από τα προαναφερθέντα στάδια.

Για την επιλογή του να συστρατευτεί με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, υπογράμμισε πως είναι ο πιο κατάλληλος δήμαρχος για να συνεχίσει και έχει παράγει έργο.

«Για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί πρέπει να έχουμε δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και στην επόμενη θητεία, που θα είναι πολύ καλύτερη. Εχουν ήδη δρομολογηθεί όλα αυτά που θα αλλάξουν επιτέλους την πόλη μας και θα γίνει η πόλη που αξίζει σε όλους μας» τόνισε ο Γιώργος Πάτης – Φουντάς.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…