Τρελάθηκαν από χαρά δυο κοπάδια με πρόβατα, όταν «εισέβαλαν» σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, στο οποίο αγρότης καλλιεργεί… φαρμακευτική κάνναβη. Τα ζώα έφαγαν μία μεγάλη ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 300 κιλά και σύμφωνα με την μαρτυρία του αγρότη, άρχισαν να χοροπηδούν ψηλότερα και απ τα κατσίκια!

"Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και...κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα", ανέφερε χαριτολογώντας στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης, και στην εκπομπή Τάδε Έφη...Άρης, ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης, Γιάννης Μπουρούνης.

"Είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Χάσαμε το 80% της παραγωγής μας από τις πλημμύρες. Την ώρα που προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε, ξαφνικά βλέπουμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά. Βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και η φούντα και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα. Το πρόβλημα ήταν πώς θα τα κυνηγήσουμε για να φύγουν από την καλλιέργεια, γιατί δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά απ τα κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά", κατέληξε ο κ. Μπουρούνης.  

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…