ΗΧΗΤΙΚΟ - Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβας: Θα θέσω στον κ. Σταϊκούρα την ανάγκη ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών για το FlyOver

Την δεύτερη θητεία στον δημαρχιακό θώκο θα διεκδικήσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση, ανέφερε τα επόμενα σχέδια του ως δήμαρχος αλλά και το όραμά του για την επόμενη τετραετία στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η καθημερινότητα των πολιτών, το στοίχημα της καθαριότητας και το έργο του flyover κυριάρχησαν στη συζήτηση.

Αναφορικά με το ζήτημα της καθαριότητας, ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δίνουν τη δική τους μάχη ενώ θα πρέπει να βοηθήσουν και οι πολίτες ενώ σε σχετική ερώτηση εμφανίστηκε ανοιχτός στο να εξετάσει το ενδεχόμενο να δοθεί κομμάτι του έργου της καθαριότητας αν χρειαστεί σε ιδιώτες.

Σχετικά με την σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο (28/7), παρουσία του υπουργού Υποδομών-Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα στα γραφεία της Ελληνικό Μετρό Α.Ε., ο κ. Ζέρβας ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης της κυκλοφορίας και αντιμετώπισης των συνεπειών που θα προκύψουν στη λειτουργία της πόλης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων για την κατασκευή του fly over.


Το απόσπασμα για μετρό-flyover εδώΟλόκληρη η συνέντευξη εδώ

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…