«Δεν με εξέπληξε , δε με δυσαρέστησε, ούτε με αιφνιδίασε κάτι» τόνισε ο Δημήτρης Βενιέρης αναφορικά με την απόφαση του πρωθυπουργού να κρατήσει την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης, θέτοντας τον ίδιο εκτός Βουλής, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ 100,3 και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο.

Ο κ. Βενιέρης σημείωσε «γνώριζα πάρα πολύ καλά ότι μεταξύ τριών περιφερειών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού προεκλογικά εδώ στη Θεσσαλονίκη είπε ότι “επιλέγω να είμαι επικεφαλής στη Θεσσαλονίκη”, θα επέλεγε τη Θεσσαλονίκη, το αντίθετο θα ήτανε αντιφατικό.

Οπότε δεν με ενόχλησε, γιατί ήταν μία πολιτική, συμβολική, σημειολογική επιλογή του, την οποία και σέβομαι».

Σημείωσε ότι ο ίδιος, μετά την εκλογή του στις πρώτες κάλπες της 21ης Μαϊου, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 είχε εκτιμήσει ότι δεν θα είναι στην Βουλή που θα προέκυπτε από τις δεύτερες εκλογές, με βάση την εικόνα που διαμορφωνόταν και η οποία «έδειχνε» την είσοδο κι άλλων κομμάτων στο κοινοβούλιο.

«Το μόνο που θα μας...έσωζε ήταν η πάνδημη συμμετοχή των νεοδημοκρατών. Υπήρξε μεγάλη αποχή από νεοδημοκράτες ψηφοφόρους τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα να μειωθεί ο αριθμός των εδρών στη Θεσσαλονίκη επειδή μπήκαν μικρότερα κόμματα. Δεν έχω καμία πικρία» επισήμανε ο δημοσιογράφος , ο οποίος πλέον έχει επιστρέψει κανονικά στα ερτζιανά του Status 107,7 και στο επάγγελμα που υπηρετεί πιστά και με συνέπεια για περίπου τέσσερις δεκαετίες.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…