«Στις δημοσκοπήσεις για τις Εθνικές Εκλογές 2023 υπήρξαν αποτυχίες ως προς το να αποτυπωθεί η θεαματική εκτόξευση των ποσοστών της ΝΔ και η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας δημοσκοπήσεων To The Point, Δημήτρης Κατσαντώνης.

Εξήγησε ότι δημιουργήθηκε το φαινόμενο της χιονοστιβάδας όπου η μικρή μάζα πολλαπλασιάζεται με εκθετικό τρόπο – αυτό δημιούργησε μια τεράστια μετατόπιση και όπως φαίνεται και από τις αναλύσεις των αποτελεσμάτων, το 50% των αναποφάσιστων πήγαν στη ΝΔ και μεγάλωσε πάρα πολύ αυτή τη διαφορά.

Αναφορικά με τα όσα έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες ημέρες συνάδελφοί του από εταιρίες δημοσκοπήσεων, ότι είχαν ευρήματα που έδειχναν διαφορά έως και 20 μονάδων ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δέχθηκαν πιέσεις να μην τα δημοσιοποιήσουν, ο κ. Κατσαντώνης ρωτήθηκε αν και ο ίδιος και η εταιρία του βρέθηκαν σε αντίστοιχη θέση, σημειώνοντας με νόημα:

«Εχει γίνει, αλλά ας μην επεκταθώ».

Η απάντηση Κατσαντώνη εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…