Για τεράστια αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την πρόσφατη αναφορά του Αλέξη Τσίπρα περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού, έκανε λόγο ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός. Παράλληλα ανέφερε ότι: «Είχαμε επίσης μια δεύτερη, άθλια προσπάθεια διαστρέβλωσης, εργαλειοποίησης και παραχάραξης ενός ζητήματος με το οποίο δεν θα έπρεπε καν να εργαλειοποιούμε στην προεκλογική διαμάχη που είναι η τραγωδία των Τεμπών.

Προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν μια δήλωση του πρωθυπουργού με κοπτοραπτική, για εμένα άθλια προσπάθεια τυμβωρυχίας που καταδεικνύει σε τι αμηχανία και πανικό βρίσκονται» τόνισε ο κ. Ρωμανός για τις νέες διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Νίκο Χατζηνικολάου και την αναφορά του στους συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών  και το βίντεο που κυκλοφόρησε με αποσπασματικό περιεχόμενο, όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος ο κ. Χατζηνικολάου.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…