Στο κοστολογημένο πρόγραμμα της ΝΔ το οποίο αποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης,  αναφέρθηκε μιλώντας στον Status και στην Εφη Παφίτου, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Βενιέρης Βελόπουλος, σημειώνοντας πως «σημασία έχει αν το πρόγραμμα το οποίο κάποιος προτείνει, μπορεί να το εφαρμόσει,κι αυτό, καλώς ή κακώς, το μαθαίνεις στο τέλος της τετραετίας».

«Για μένα δεν έχει σημασία μόνον η κοστολόγηση, σημασία έχει αν κάποια στιγμή, κάποιοι απέδειξαν, ότι το πρόγραμμά τους το εφάρμοσαν» τόνισε.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο στούντιο της ΕΡΤ. Ο κ. Βενιέρης επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός δεν ανέβασε τους τόνους και δεν υπήρχε και λόγος να το κάνει, σημειώνοντας πως «δεν είχε λόγο να καθήσει να πολωθεί με κανέναν και δεν το έκανε» ενώ στην συνέχεια παρέθεσε την εκτίμησή του για τις εμφανίσεις των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…