Την συμμετοχή του κόμματος «Εάν» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαϊου 2023, σχολίασε μιλώντας στον Status και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση, ο  υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθηνών Μπάμπης Παπαδημητρίου, σημειώνοντας πως «Κάθε τέτοια παρουσία μας προβληματίζει. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει το Σύνταγμα, υπάρχει ο νόμος.

Υπάρχουν οι ευρωπαϊκές προβλέψεις που είναι πανανθρώπινες προβλέψεις του κόσμου στον οποίο εμείς ανήκουμε, του Δυτικού κόσμου, που λένε τι μπορείς να κάνεις και τι δεν μπορείς».Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι η πραγματική μάχη δίνεται από τον κόσμο με την ψήφο του.

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε ακόμη στα μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών τα οποία προκρίνουν οι κ.κ. Τσίπρας και Βαρουφάκης αλλά και στις δημοσκοπήσεις που αποτυπώνουν δυσκολία στον σχηματισμό κυβέρνησης αυτοδυναμίας από την πρώτη κάλπη.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…