Για την απόφασή του να κατέλθει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στον Κώστα Μπλιάτκα, ο πρώην πλέον πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νίκος Παπαϊωάννου.

Επισήμανε πως όταν του έγινε η πρόταση είχε ήδη καταλάβει, όσον αφορά τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα, πως  έκανε πράξη ότι είχε αναλάβει πριν από τέσσερα χρόνια ως πρύτανης του μεγαλύτερου πανεπιστημιακού ιδρύματος της χώρας κι έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην πολιτική.

«Πάντα πιστεύω ότι οι θέσεις δεν κάνουν τους ανθρώπους αλλά εμείς με το παράδειγμά μας, και με τις αξίες, με τον τρόπο δράσης, δίνουμε αξία σε όποια άλλη θέση, και δεν ήταν καθόλου δύσκολο, να συστρατευθώ, και ακόμα και από μία θέση του ψηφοδελτίου, η οποία τουλάχιστον δεν είναι εκλόγιμη. Είναι φυσικά τιμητικότατη.

Απο κει και πέρα είναι η διάθεση της προσφοράς. Αρα λοιπόν έθεσα τον εαυτό μου στην προσφορά, στον αγώνα για την εκλογική νίκη της ΝΔ μη σκεπτόμενος οτιδήποτε άλλο.

Νομικό κώλυμα δεν είχα, θα μπορούσα να συνεχίσω να είμαι και πρύτανης. Ομως θεωρώ  αντιδεοντολογικό, μη ακαδημαϊκό και μη ηθικό, να είμαι και πρύτανης και υποψήφιος βουλευτής» τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου.

«Σε ότι με αφορά πάντα είχα τη διάθεση της προσφοράς, πάντα ήθελα όπου μπορώ να προσφέρω» σημείωσε υπογραμμίζοντας ακόμη πως

«Είναι γνωστό σε όλους ότι αυτήν την περίοδο υπήρξαν προβλήματα παγκόσμια, εισαγόμενα που η κυβέρνηση τα χειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έγινε η καλύτερη διαχείριση».

Για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών επισήμανε ότι συστάθηκε Επιτροπή και κατέληξε σε πόρισμα χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις.

«Ο κ. Μητσοτάκης σπέδειξε ότι μπορεί και στα δύσκολα να πηγαίνει μπροστά, είναι κάτι, ένα motto που κι εγώ πάντα το είχα, χαίρομαι που ο πρωθυπουργός της χώρας αυτό το κάνει πράξη,  και νομίζω ότι οι Ελληνίδες και οι Ελληνες πολίτες θα καταλάβουν, και με γνώμονα την αλήθεια. Την πειθώ, την συνέπεια λόγων και έργων, θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία αυτό το έργο» τόνισε ο Νίκος Παπαϊωάννου.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…