Στα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών αναφέρθηκαν μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη οι βουλευτές Κώστας Καραγκούνης (ΝΔ) και Μάριος Κάτσης (ΣΥΡΙΖΑ). «Ο  ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τις συνεργασίες εάν είναι πρώτο κόμμα» σημείωσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μάριος Κάτσης.

Πρόσθεσε πως «μιλάμε για μία κυβέρνηση προοδευτική, μια κυβέρνηση συνεργασιών στη βάση της πρώτης κάλπης, της απλής αναλογικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ουδέτερο πολιτικά χρόνο νομοθέτησε την απλή αναλογική για να έχει κυβέρνηση συνεργασίας η χώρα».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης επισήμανε πως «είμαστε λίγο πριν τις εκλογές και το διακύβευμα που τίθεται αυτή τη στιγμή προς τους πολίτες, είναι απλό και ξεκάθαρο.Σε μια εποχή ρευστότητας, το ερώτημα είναι εάν η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερή, μια κυβέρνηση με προοπτική».

«Η ΝΔ έχει μια συγκεκριμένη άποψη: η απλή αναλογική δυστυχώς θα φέρει οπισθοδρόμηση και επιβράδυνση των πάντων. Ξεκάθαρα το λέμε».

 

 

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…