Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην ΑΔΕΔΥ και στην στάση της αναφορικά με την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, εν όψει και της 24ωρης απεργίας της Πέμπτης 16 Μαρτίου, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος Εθνική Δημιουργία Θάνος Τζήμερος μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

«Εάν δεν ξεριζωθεί το καρκίνωμα της ΑΔΕΔΥ δεν θα διορθωθεί το κράτος. Διότι στην πραγματικότητα δεν κυβερνάει ο πρωθυπουργός, κυβερνάει η ΑΔΕΔΥ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμερος, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κάνουν απεργία έχοντας ως προμετωπίδα “το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί".

Βλέπετε καμιά προσπάθεια συγκάλυψης; Λένε στη ανακοίνωσή τους να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι των Τεμπών και να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους.

Οι πραγματικοί ένοχοι είναι αυτοί. Είναι η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ η οποία είναι η ΑΔΕΔΥ Β’ . Διότι αυτοί μπλοκάρουν τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου. Αυτοί κάλυπταν τους υπαλλήλους του ΟΣΕ».

«Εάν οι σιδηροδρομικοί έκαναν απεργία μέχρι να αποκατασταθει η τηλεματική εγώ θα ήμουν μαζί τους» τόνισε ο Θάνος Τζήμερος.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…