«Εμείς θα επιδιώξουμε τον πρώτο γύρο να σχηματιστεί κυβέρνηση διότι ο κόσμος θα έρθει να ψηφίσει, να επιλέξει πολιτικό κόμμα κι εμείς αυτήν την εντολή θέλουμε να την τιμήσουμε» τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη για την επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Παύλος Χρηστίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Καταλαβαίνουμε ότι η ΝΔ θέλει να επιλέξει άλλο δρόμο, ο οποίος θα κριθεί από τους πολίτες» σημείωσε, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως:

«Το ότι από τη ΝΔ λένε ότι αν δεν πάρουμε την αυτοδυναμία από τον πρώτο γύρο θα πάμε στον δεύτερο, αν δεν συμβεί στον δεύτερο θα πάμε σε τρίτο και ούτω καθεξής, μου θυμίζει ένα κακομαθημένο παιδί που του παίρνουν το γλυφιτζούρι της εξουσίας, κι έρχεται τώρα η ΝΔ να κουνήσει το δάχτυλο σε όλους».

«Για εμάς δεν έχει να κάνει μόνο το ποιος κυβερνά, αλλά και το πως κυβερνά τη χώρα», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

 Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, σχολίασε: «Οταν θέλουμε να κάνουμε δημόσιο διάλογο, δεν θα πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Δύο είναι οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί στη χώρα αυτή τη στιγμή: Μητσοτάκης ή Τσίπρας. Ο καθένας συμβολίζει μια διαφορετική πολιτική φιλοσοφία» σημείωσε παραθέτοντας μία σειρά σημαντικών ζητημάτων που βρίσκουν αντίθετους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

«Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα την οποία μπορεί να έχει μόνο από μία ισχυρή μονοκομματική κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Γαϊτάνης.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…