«Το μόνο λάθος του Μητσοτάκη, αν θέλετε, επικοινωνιακά, ήταν η αρχική του στάση που ήταν υπερβολικά ευαίσθητη κατά τη γνώμη μου, όπως στην παρακολούθηση του κινητού του κ. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ. Αισθάνθηκε δηλαδή ο ίδιος ο Μητσοτάκης άσχημα που δεν το ήξερε» τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη για το θέμα των παρακολουθήσεων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.

Από την ώρα που η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη ήταν νόμιμη, εγώ από την πρώτη μέρα το είπα, δεν υφίσταται κανένα ζήτημα».

«Ολη η συζήτηση είναι παράλογη. Είναι σα να λέμε γιατί η εφορία κάνει έλεγχο σε έναν πολιτικό. Η εφορία γι΄αυτό είναι, για να κάνει έλεγχο».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ακόμη ως αποκαρδιωτικό για την ίδια την ΕΥΠ το γεγονός των διαρροών από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

«Λυπάμαι που ο κ. Ράμμος αποφάσισε να γίνει συνεργός αυτής της ιστορίας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης για τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ίδια η επιστολή του κ. Ράμμου με την οποία εκφράζει την επιθυμία του να πάει στη Βουλή, είναι κωμική και αντιθεσμική.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…