Νύχτα άγριων επεισοδίων η χθεσινή και στην Αθήνα με σοβαρά επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και Ρομά κατά τη διάρκεια επιχείρησης στο Μενίδι όπου οι Ρομά είχαν στήσει οδοφράγματα και έκαιγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. «Η κατάσταση έχει ξεφύγει, χθες τραυματίστηκαν και 10 αστυνομικοί» επισήμανε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολιής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Έχουν φάει σκάγια οι αστυνομικοί χθες... Σημάδευαν στο πρόσωπο, στο «δόξα πατρί» που λέμε, ήταν από κοντινή απόσταση. Από τύχη δεν είχαμε νεκρό αστυνομικό. Αυτά τα όπλα είναι κυνηγετικά και είναι πιο επικίνδυνα από τις σφαίρες που ρίχνουν τα πολεμικά όπλα», τόνισε.

Αναφορικά με την υπόθεση πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης επισήμανε:

«Δεν είχαν καμία πρόθεση στη Θεσσαλονίκη να σκοτώσουν κανέναν, δεν ήξεραν ότι είναι ανήλικο, ότι ήταν Ρομά.

Κάποιοι πήγαν να ταυτήσουν τις δύο υποθέσεις (Γρηγορόπουλου – Ρομά) όμως είναι τελείως διαφορετικά. Μακάρι το παιδί να ξεφύγει τον κίνδυνο όμως οι αστυνομικοί ήταν σε μια επιχείρηση».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…