Μία διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας με τον 16χρονο Ρομά που έφυγε από το πρατήριο υγρών καυσίμων χωρίς να πληρώσει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τραγικό αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό από σφαίρα του ανήλικου, έδωσε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος του οικισμού Ρομά «Αγία Σοφία» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καβαντζίδης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι: «Τo παιδί δεν είχε λεφτά μαζί του νόμιζε ότι είχε και του είπε αδερφέ ξέχασα τα λεφτά μου.

Και αυτός (ο πρατηριούχος) ειδοποίησε την αστυνομία. Είναι ρατσισμός το παιδί του μίλησε καλά. Ούτε όπλο ειχε το παιδί για 20 ευρώ έγιναν όλα. Είπε ότι θα έφερνε τα λεφτά».

Ερωτηθείς από που έχει αντλήσει αυτήν την πληροφορία είπε «από τους φίλους του παιδιού με τους οποίους ήταν μαζί νωρίτερα ο 16χρονος». Επίσης επανέλαβε τους ισχυρισμούς της πλευράς του 16χρονου ότι η καταδίωξη δεν έγινε στη 1 τα ξημερώματα αλλά στις 02:30.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…