Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νίκος Παπαϊωάννου. Κατά τη διάρκεια του τετ-α-τετ, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής αναβάθμισης και για την πολιτική εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του ΑΠΘ, καθώς και για τα προγράμματα συνεργασίας με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και τη λειτουργία ξενόγλωσσων τμημάτων.

Επίσης, όπως τόνισε ο κ. ΠαπαΪωάννου μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, για την πορεία του έργου της Βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών, του οποίου έχει ξεκινήσει η υλοποίηση.

«Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε ότι εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχει μπει ο νέος εργολάβος και του κατέθεσα μια πλήρη ανάλυση της χρονικής διάρκειας των εργασιών» υπογράμμισε ο πρύτανης του ΑΠΘ. Ανέφερε ακόμη ότι το μεγάλο αυτό έργο, εκτός από την Βιβλιοθήκη θα περιλαμβάνει τρεις αίθουσες χωρητικότητας 100 – 120 ατόμων προκειμένου να αποσυμφορηθεί η Σχολή Θετικών Επιστημών, αλλά και ένα μουσείο πετρωμάτων.

Για την πανεπιστημιακή αστυνομία, επισήμανε ότι η ΟΠΠΙ δεν έχει εισέλθει εντελώς στο χώρο του Αριστοτελείου. Αναφορικά με την σταθερή παρουσία των ΜΑΤ στην οδό Αγίου Δημητρίου, ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε ότι είναι θέμα του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…