Για το θέμα των παρακολουθήσεων που βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μίλησαν στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Παπαδημητρίου και του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να βγάλει ένα πόρισμα», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου, σημειώνοντας πως η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαριστεί γρήγορα. «Το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει είναι να μπουν αυστηρότερες διαδικασίες στις παρακολουθήσεις, δεν πρέπει να υπάρχουν μπερδέματα μεταξύ της δουλειάς που κάνει η ΕΥΠ με ιδιωτικές εταιρείες», τόνισε. Όπως ανέφερε, «πρέπει να δούμε τι έχει γίνει και το πόσο κοντά είναι η υπόθεση στον πρωθυπουργό».

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας σημείωσε ότι «πρέπει να κινηθεί περισσότερο η Δικαιοσύνη». «Θα μπορούσε ο πρωθυπουργός να πάει στη Βουλή και να απαντήσει», τόνισε. Διερωτήθηκε για τη στάση της ΝΔ για τον κ. Δημητριάδη. Εκτίμησε ότι υπάρχει πολιτειακό πρόβλημα και πως πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…