Σκληρή κριτική στην αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κυβέρνηση, άσκησε ο πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, κάνοντας λόγο για βούρκο στον οποίο σέρνει τη χώρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δρόμο προς τις εκλογές.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εδώ συρόμαστε όντως, ή γίνεται μια απόπειρα να συρθούμε σε βούρκο κυριολεκτικά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απολύτως καμία δυνατότητα να αντιπαρατεθεί στον Μητσοτάκη για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας που είναι το εθνικό, η ακρίβεια, η ενέργεια, η ασφάλεια. Αυτά ιεραρχεί ο κόσμος ως τα μεγάλα του προβλήματα. Επειδή λοιπόν δεν έχει δυνατότητα να αντιπαρατεθεί σε αυτά, δεν έχει περιεχόμενο, προσπαθεί να οδηγήσει την πολιτική ζωή της χώρας, κυριολεκτικά, μέσα από ένα τοξικό κλίμα, στο βούρκο, πιστεύοντας όχι ότι θα νικήσει, αλλά θα αποτρέψει τον Μητσοτάκη να ξαναγίνει πρωθυπουργός, εκεί είναι ο στόχος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως βλέπετε, δεν κερδίζει. Ό,τι και να γίνει στην Ελλάδα, δεν κερδίζει, διότι ο κόσμος έχει πάρα πολύ νωπή την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Και βεβαίως βλέπει πόσο τενεκέδες ξεγάνωτοι είναι όσον αφορά το περιεχόμενο της πολιτικής τους.

Δεν έχουν να πουν τίποτα απολύτως».

Ο κ. Φλωρίδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την γείτονα καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αν η Τουρκία δει ακυβερνησία στη χώρα μας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα προκαλέσει ζήτημα.

Εκτίμησε δε, πως η λογική του Αλέξη Τσίπρα να προκαλεί πολιτικό μπάχαλο, συντονίζεται και με κάποιους ολιγάρχες της οικονομίας οι οποίοι έχουν μάθει να ασκούν εκβιασμούς για να κόβουν κομμάτια από την κρατική περιουσία, επιτίθενται συστηματικά στην κυβέρνηση επειδή δεν τους κάνει τα χατήρια ή επειδή δεν περνάνε οι πολιτικοί εκβιασμοί - είναι το σημείο που συντονίζεται ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, κι ένα κομμάτι της ελληνικής επιχειρηματικής ολιγαρχίας, υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.

Για το θέμα των παρακολουθήσεων, ο κ. Φλωρίδης είπε χαριτολογώντας ότι «αυτοί θα κουβαλάνε κάθε εβδομάδα έναν κατάλογο με ονόματα» για να επισημάνει στην συνέχεια ότι δεν είναι τυχαίο πως στην υπόθεση Novartis κρεμάστηκαν στα μανταλάκια δέκα κορυφαίοι στην Ελλάδα πολιτικοί αντίπαλοι του Τσίπρα περιμένοντας τα στοιχεία από το FBI που δεν υπήρχαν, γι΄αυτό και δεν ήρθαν ποτέ, και αποδείχθηκε τελικά ότι αυτό ήταν μια σκευωρία την οποία έστησε η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Βαξεβάνη και άγνωστο με ποιους άλλους.

Η αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…