ΗΧΗΤΙΚΟ – Ο Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης στον Status για τις κάμερες στους δρόμους και το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης

Θεαματικά χαρακτήρισε τα αποτελέσματα της χρήσης καμερών στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Θωμάς Γέρμανος, μιλώντας στον Status και στην εκπομπή «Εν Κινήσει» με τους Σωτήρη Βουτσελά και Τριαντάφυλλο Τσουλφά.

Ο κ. Γέρμανος εξήγησε ότι οι κάμερες είναι μεταφερόμενες και μετακινούνται με βάση τα σημεία που επιλέγει η Τροχαία. Ωστόσο, όπως σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, θα εξυπηρετούσε πιο πολύ αν ήταν σταθερές στους μεγάλους δρόμους.

Για την αστυνόμευση στις λεωφορειολωρίδες όπου γίνονται παραβάσεις, επισήμανε ότι οι αστυνομικοι κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό.

«Δεν μπορούμε σε κάθε δρόμο να έχουμε δέκα αστυνομικούς. Υπάρχουν και γερανοί που κυκλοφορούν, και τροχονόμοι που βεβαιώνουν παραβάσεις» τόνισε ο Διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με το κυκλοφοριακό, ο κ. Γέρμανος ανέφερε ότι: «Για το μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει ζητηθεί πολλές φορές η άποψή μας, γίνεται συνεννόηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και την Δημοτική Αστυνομία».

«Στον Περιφερειακό η Τροχαία επεμβαίνει ανάλογα με τις περιπτώσεις.

Υπάρχουν σταθερά τροχονόμοι το πρωί και το βράδυ στο κέντρο της πόλης».

Ο κ. Γέρμανος ανέφερε πως οι πολίτες μπορούν να στέλνουν τις προτάσεις τους και τα παράπονά τους στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…