Τον αποτροπιασμό του για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, κάνοντας λόγο για μία «βρωμερή και θλιβερή ιστορία».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Σταύρου Κοντονή, επίσης στον Status, ότι «με τον Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε ποινές για γέλια για αδικήματα σε βάρος ανηλίκων», ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε:

«Με το που έρχεται ο Κώδικας, μία ρύθμισή του με τέτοιο περιεχόμενο όπως είπε ο κ. Κοντονής, έρχεται ο κ. Κοντονής – επειδή εγώ θέλω να λέω την αλήθεια- ήταν μέσα ο κ. Κοντονής παρόλο που δεν εκπροσωπούσε το κόμμα του, κι έρχεται και μου λέει όλος ο Κώδικας είναι έτσι, - αυτή είναι μαρτυρία που καταθέτω αυτή τη στιγμή, είναι πολιτική μαρτυρία-, του λέω δεν το ξέρω, πως να το δω, πότε να προλάβω να το δω...

Ολος ο Κώδικας αυτού του είδους τα εγκλήματα τα αντιμετωπίζει χαλαρά».

Σχολιάζοντας την διαφοροποίηση του Σταύρου Κοντονή το 2019, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε:

«Αλλο τώρα όταν είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, κι άλλο τότε που ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο Κοινοβούλιο, είναι πολύ διαφορετικό.

Και το λέει σε έναν βουλευτή που είναι σε αντιπαράθεση και σε σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται και μου το λέει.

Να το ξέρεις μου λέει, αυτό. Λέω γι’ αυτό κι εγώ είπα, επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς, είπα να ψηφίσουμε τις οικονομικές διατάξεις, διατάξεις Ποινικού Δικαίου με οικονομικό περιεχόμενο για τα οικονομικά εγκλήματα, και να αφήσουμε τα άλλα απ΄έξω, για να τα δούμε. Λέει όχι η κυβέρνηση. Και λέω τότε, και θυμάμαι τη φράση μου: ποιος ξέρει τι φίδια και σκορπιοί, είναι κρυμμένα και κρυμμένοι μέσα σε αυτές τις διατάξεις.

Αυτή ήταν η φράση που είναι στα πρακτικά της Βουλής, κάποια έντυπα την επόμενη μέρα την δημοσίευσαν, και είμαι περήφανος που σκέφτηκα με αυτήν την επιφύλαξη, και εκφράστηκα με τρόπο κατάλληλο ώστε να μπορώ στην άλλη Βουλή, να κάνω όσα κάνω και να λέω όσα λέω».

Η αναφορά στον Ποινικό Κώδικα ΣΥΡΙΖΑ εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…