Στις ακραίες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας από το βήμα του ΟΗΕ αναφέρθηκε ο Στέλιος Φενέκος, υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού εν αποστρατεία. Όπως ανέφερε, μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, «ήταν πιο επιθετικός απ΄ ότι θα περίμενε κανένας από τη συνήθη του συμπεριφορά».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Φενέκο, δεν έθεσε τα ζητήματα για την Ελλάδα τα οποία θέτει στο τραπέζι, δηλαδή για την αποστρατικοποίηση, την αμφισβήτηση για την ΑΟΖ.

«Έθεσε κυρίως τα θέματα του μεταναστευτικού προσπαθώντας να επηρεάσει συναισθηματικά των συμμετεχόντων και να βρει υποστηρικτές και μίλησε για την ισχύ της Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσα, στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπου θα προστατέψει τα δικαιώματά της», σημείωσε ο υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού εν αποστρατεία. 

Ο κ. Φενέκος σημείωσε ότι πλέον δίνεται η δυνατότητα στον πρωθυπουργό πλέον να απαντήσει με πραγματικά στοιχεία και να χρησιμοποιήσει και τη νέα νομοθεσία που υπάρχει στην Ε.Ε. για την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…