Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ελεγχθεί ο Εβρος, τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, η βουλευτής και πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη. Επισήμανε δε, πως το ελληνικό κράτος έχει τη δυνατότητες να ελέγχει τι συμβαίνει στα σύνορα χάρη και στις θερμικές κάμερες που διαθέτει και τις οποίες είχε προμηθευτεί επί της θητείας της ίδιας ως υπουργού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η κ. Γεροβασίλη απάντησε και για το μείζον θέμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα εξαιτίας δήλωσης του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ περί τουρκικής μειονότητας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ζεϊμπέκ, μιλώντας σε τουρκικό κανάλι δεν κατήγγειλε μόνο ότι Έλληνας πολίτης απείλησε να τον σκοτώσει σε live μετάδοση, αλλά έκανε λόγο και για «τουρκική» μειονότητα, κάτι που οδήγησε σε εμπλοκή του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών που αναγκάστηκε να απαντήσει στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ότι «δεν δέχεται παραινέσεις από χώρες όπως η Τουρκία και για Έλληνες πολίτες»,

Η Τουρκία το εκμεταλλεύθηκε πάραυτα κάνοντας λόγο για «τουρκική» μειονότητα και ζητώντας τιμωρία των δραστών κατά του Έλληνα βουλευτή. Το υπουργείο Εξωτερικών αναγκάστηκε να απαντήσει, είχε σχολιάσει ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κατρούγκαλος, ότι έχει γίνει «ξεκάθαρη, σοβαρή παρατήρηση» προς τον βουλευτή, αλλά και ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που κάλεσε από τον βουλευτή να ανασκευάσει, και από τον δε ΣΥΡΙΖΑ, να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του.

Μιλώντας επίσης στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, αναφέρθηκε στο θέμα των 38 μεταναστών σε νησίδα στον Εβρο.
Ο κ. Αμανατίδης αμφισβήτησε τον χάρτη της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού που παρουσίασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος και που αποδεικνύει ότι η νησίδα ανήκει σε τουρκικό έδαφος, λέγοντας πως πρόκειται για σόου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα ο βουλευτής τόνισε ότι έχει ζητήσει από τον υπουργό να δώσει το έγγραφο.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…