Κυβερνήσεις συνεργασιών δεν γίνονται όταν βγαίνεις και λες ότι ο άλλος είναι εγκληματική οργάνωση, επισήμανε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, κληθείς να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις και τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι και η πορεία που έχει πάρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στο ζήτημα των υποκλοπών, δεν επιτρέπει συγκυβέρνηση.

«Κατά τη γνώμη μου έχει υπάρξει σημαντική πολιτική μεταβολή μετά τις υποκλοπές. Από την άλλη μεριά οι μετρήσεις δείχνουν ότι η ΝΔ θα είναι κοντά στην αυτοδυναμία. Τα ποσοστά δείχνουν κατεύθυνση αυτοδυναμίας» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών προσθέτοντας με νόημα:

«Μου αρέσει που ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι η ΝΔ είναι κυβέρνηση σε αποδρομή, ενώ δημοσκοπικά έχουμε 6,5-9 μονάδες διαφορά. Αυτό σημαίνει ότι μας έχει για πιο ψηλά...»

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…