Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης η υπόθεση των παρακολουθήσεων, μετά και τη χθεσινή πρώτη δημόσια δήλωση του πρωθυπουργού. Για το ζήτημα και τις τελευταίες εξελίξεις μίλησαν στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη οι βουλευτές της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος.   

«Η κυβέρνηση έχει την απόλυτη πολιτική ευθύνη και κατά συνέπεια την παραίτηση. Από εκεί και μετά, δες τε τις αντιφάσεις. Ήταν νόμιμο δεν το ήξερα, αν το ήξερα δεν θα συνέβαινε. Αφού ήταν νόμιμο πως δεν θα συνέβαινε, με τι δική σου παρέμβαση; Δείτε το σύνολο των πολιτικών αντιδράσεων», τόνισε ο κ. Ξανθόπουλος. Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ο πρωθυπουργός πέρασε για άλλη μια φορά κάτω από τον πήχη».

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός πήρε κάποιες πρωτοβουλίες όταν έγινε γνωστό το θέμα. «Μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ είναι και οι παρακολουθήσεις. Εάν αυτό δημιουργεί άγχος σε κάποιος είναι πρόβλημα δικό τους», τόνισε ο κ. Οικονόμου. 

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…