Στις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνησή του να αναρτήσει φωτογραφίες ατόμων που κατήγγειλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, απάντησε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ενώ έκανε λόγο για σκευωρία και διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος του πελάτη του που στήθηκε από ένα συνεργείο όπως το χαρακτήρισε, ατόμων, μεταξύ των οποίων κι ένας σκηνοθέτης.

Για τις επίμαχες φωτογραφίες σημείωσε ότι πρόκειται για φωτογραφίες από λογαριασμούς στο instagram με πρόσβαση σε όλους.

Οπως ανέφερε: «Πρόκειται για διεστραμμένους, ξεδιάντροπους ανθρώπους οι οποίοι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία τώρα, και γι΄αυτό το λόγο, κατ’ εντολήν του κ. Λιγνάδη, και στο δικαστήριο, και εχθές (Σ.Σ. με την ανάρτηση των φωτογραφιών), αναδείξαμε την προσωπικότητά τους, επαναστάτησαν δήθεν, σήμερα θα κάνω μία ανακοίνωση και θα προβώ και σε μηνύσεις. Εγώ προσωπικά δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα, ούτε κομματική ταυτότητα έχω»

Και απαντώντας στο ερώτημα από ποιον εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία ο κ. Κούγιας ανέφερε:

«Υπάρχει ένα συνεργείο, - έτσι το ονόμασα εγώ στο δικαστήριο-, που είναι: μια δημοσιογράφος που λέγεται Ναταλί Χατζηαντωνίου, ένας σκηνοθέτης λέγεται Καρατζάς, και υπάρχει και μια παρέα σε ένα site που λέγεται mag2020, που από την πρώτη στιγμή που ο Λιγνάδης έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, άρχισαν έναν λυσσώδη πόλεμο εναντίον του.

Ο μεν Καρατζάς για λόγους ερωτικού ανταγωνισμού με έναν ηθοποιό που το αναδείξαμε το όνομά του και στο δικαστήριο, η δε Χατζηαντωνίου γιατί είναι ενταγμένη σε έναν χώρο κι επειδή και με τον Καρατζά είναι κι αδερφικοί φίλοι, προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή, να τορπιλίσουν την επιλογή Λιγνάδη, και να πλήξουν και την κυρία Μενδώνη και την κυβέρνηση. Αυτά τα αναδείξαμε όλα στο δικαστήριο. Εγώ κατέθεσα στο δικαστήριο 230 σελίδες γραπτό πόνημα με ψέματα που ανέδειξα όλη την σκευωρία. Αυτά δεν τα λέει κανείς».

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε για τους καταγγέλλοντες ότι δεν πρόκειται για ανήλικους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ποια παιδιά; Δεν είναι παιδιά πρώτα απ΄όλα. Ο ένας ήταν 42 χρονών, ο άλλος ήταν 20 χρονών, ο άλλος ήτανε 18 χρονών, με μια διαφορά: Συγκεκριμένα πρόσωπα από ηλικίας, αυτής της ηλικίας, είχαν φύγει απ’ τα σπίτια τους, και ζούσαν μόνοι τους, σύχναζαν κάθε βράδυ σε gay bar, όπου ψάρευαν, προσπαθούσαν να γνωρίσουν, γνωστούς ομοφυλόφιλους. Αυτοί επεδίωξαν να γνωρίσουν τον Λιγνάδη.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα τώρα, το ένα από αυτά, αυτά τα πρόσωπα είναι που αναδείξαμε χθες τις φωτογραφίες τους, και άλλα τέσσερα πρόσωπα τα οποία είναι άγνωστα παντελώς στον Λιγνάδη. Οι τέσσερις για τους οποίους αθωώθηκε δεν τους είχε δει καν ο Λιγνάδης. Και το δικαστήριο, και οι ένορκοι, τον αθώωσαν. Αυτοί είχαν κάνει μηνύσεις μέσω του δικηγόρου Βλάχου και της δικηγόρου Κουρτέση. Αυτούς λοιπόν ο Λιγνάδης τους κατονόμασε ως συνεργείο, και απέδειξε στο δικαστήριο την αλήθεια των ισχυρισμών του».

Ο ποινικολόγος απάντησε και στην πρόταση του ΜέΡΑ25 να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, χαρακτηρίζοντας «κωμικό» τον Γιάνη Βαρυφάκη.

«Επειδή κάποιοι κωμικοί τύποι, ακόμη κι αρχηγοί κομμάτων, μιλάω για τον Βαρουφάκη, μίλησαν για πειθαρχικές διώξεις, είπαν να μου πάρουν την άδεια, θέλω να δώσω μια απάντηση.

Ο Βαρουφάκης έκανε προσωπική επίθεση γιατί ο δικηγόρος ο Βλάχος κατασκεύασε κατά τον Λιγνάδη όλη αυτήν την ιστορία, δηλαδή με την Χατζηαντωνίου που είναι προσωπική του πολύ στενή φίλη, είναι ο επικεφαλής του τμήματος ΛΟΑΤΚΙ του Μέρα25, είχαν επενδύσει πολιτικά πάνω σε αυτόν» υπογράμμισε ο κ. Κούγιας.

Η αναφορά ότι δεν ήταν ανήλικοι εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…