Στο δρόμο της Δικαιοσύνης στράφηκε η διοίκηση του ΟΑΣΘ για τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν από σήμερα οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν έως τις 22 Ιουλίου, έξι στάσεις εργασίας και δύο 2ωρες απεργίες.

«Οι απεργίες που αποτελούν δικαίωμα των εργαζομένων ρυθμίζονται από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που πρέπει να τηρούν και μέχρι στιγμής δεν το κάνουν. Ούτε στην χθεσινή τους εξαγγελία δεν ρυθμίζουν τον νόμο και για το προσωπικό ασφαλείας και για την έγκαιρη ειδοποίηση», επισήμανε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας μιλώντας στον Status και στην εκπόμπή του Δημήτρη Βενιέρη.

Ήδη, οι νομικοί του Οργανισμού βρίσκονται στα δικαστήρια για την προσφυγή και έχει σταλεί εξώδικο στο Σωματείο των εργαζομένων. «Οι νόμοι και οι αποφάσεις των δικαστηρίων πρέπει να εφαρμόζονται σε αυτή τη χώρα», επισήμανε ο κ. Σκόδρας.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ξεκαθάρισε ότι η μισθοδοσία των εργαζομένων καταβάλλεται κανονικά, ρυθμίζεται από το ενιαίο μισθολόγιο, σημειώνοντας πως «οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν εξαιρετικά υψηλή προσωπική διαφορά». «Μηχανικός του Οργανισμού ξεπερνά τα 1.000 ευρώ μηνιαίως», τόνισε ο κ. Σκόδρας.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…