«Δεν κλείνει στη φυλακή ανθρώπους η Ελληνική Αστυνομία. Στη φυλακή οδηγούνται από την Δικαιοσύνη η οποία έχει τα δικονομικά εργαλεία που της παρέχει η Πολιτεία, η νομοθετική εξουσία, δηλαδή η Βουλή», ξεκαθάρισε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, με αφορμή τα αιματηρά περιστατικά στην Αθήνα και το γεγονός ότι οι δράστες είχαν αποφυλακιστεί πολλές φορές.

Ερωτηθείς για το πως βγαίνουν από τη φυλακή οι δράστες ο κ. Μπαλάσκας σημείωσε ότι το θέμα είναι στις υψηλότερες ποινές. «Είμαστε σε μια χώρα που τα ισόβια είναι 18 χρόνια. Αυτό είναι το σύστημά μας, το ποινολόγιο και είναι από νόμους που είναι ψηφισμένοι από τη Βουλή», σημείωσε.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας ακόμα και να έπιαναν ξανά οι αστυνομικοί τον έναν εκ των τριών δραστών από το αιματηρό περιστατικό στα Πατήσια, «πολύ σύντομα θα ήταν ξανά έξω, σε δύο – τρία χρόνια».

«Υπήρχε άτομο που το είχαμε πιάσει 127 φορές για κλοπές, είχε κάνει 127 διαρρήξεις», τόνισε και πρόσθεσε: «Και η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει αυτό που ορίζει το γράμμα του νόμου».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…