Στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν πλέον στον κόμβο Βαρδαρίου μετά την αμφιδρόμηση της 26ης Οκτωβρίου αναφέρθηκε στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος.


«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει γκρίνια. Κατανοώ, είναι η δύναμη της συνήθειας, όταν ένας χώρος έχει καταληφθεί εδώ και 15 χρόνια. Από τον Δεκέμβριο του 2007 υπήρχε εργοτάξιο στην περιοχή της πλατείας Δημοκρατίας. Καταλαβαίνω ότι στην πρώτη φάση θα υπάρχουν αντιδράσεις», τόνισε ο κ. Ταχιάος.
Εξήγησε ότι η Αττικό Μετρό πήρε όλες τις οδηγίες που της δίνουν οι δήμοι και ακολουθεί όλες τις διαδικασίες που πρέπει με τις αρμόδιες αρχές. «Μιλάμε για μια κυκλοφοριακή μελέτη η οποία ενεκρίθει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την εφαρμόζει», σημείωσε.
Αναφερόμενος για την απαγόρευση της ευθείας διέλευσης από την 26ης Οκτωβρίου προς Λαγκαδά, τόνισε ότι αυτό ίσχυε και στο παρελθόν πριν από 15 χρόνια. Ο κ. Ταχιάος εξήγησε ότι δεν είναι μόνο θέμα φόρτου αλλά και πως πλέον η Δωδεκανήσου τότε δεν ήταν μονόδρομος. «Τώρα προφανώς πρέπει να δοθούν εναλλακτικές διαδρομές», σημείωσε ο κ. Ταχιάος και πρόσθεσε: «Ο δήμος αποφάσισε μετά από δύο κυκλοφοριακές μελέτες ότι η Δωδεκανήσου θα μείνει μονόδρομος με κατεύθυνση προς το λιμάνι».
Ο κ. Ταχιάος σημείωσε ότι υποχρεώση της Αττικό Μετρό ήταν να αποκαταστήσουν και να παραδώσουν στην αρχική κατάσταση.
Ακούστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…