Ρημάζει το Εθνικό Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης όπως καταγγέλουν γονείς παιδιών που αθλούνται στις εγκαταστάσεις του ιστορικού χώρου που στο παρελθόν φιλοξένησε σπουδαίες διοργανώσεις του υγρού στίβου.

Σε καταγγελία προς τον αρμόδιο φορέα ΕΑΚΘ (Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης), την οποία υπογράφουν είκοσι γονείς, επισημαίνεται μεταξύ άλλων η ύψιστη επικινδυνότητα των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου λόγω των σοβαρών φθορών και ζημιών.

Ο κ. Σταύρος Σοφιανίδης, ένας εκ των γονέων που προέβησαν στην καταγγελία, μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, επισήμανε τις εικόνες εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τα παιδιά που αθλούνται, εξαιτίας των ρημαγμένων υποδομών.

Από την πλευρά του ο κ. Τριαντάφυλλος Πέτρογλου πρόεδρος του αρμόδιου φορέα ΕΑΚΘ, δέχθηκε ότι υφίσταται το πρόβλημα ειδικά με τους σπασμένους βατήρες και εξήγησε τι θα γίνει από δω και πέρα, μετά και τις καταγγελίες – αιτήματα των γονέων

 

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…