Την αποχώρηση του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, προκάλεσε στον «αέρα» της εκπομπής ENTER στην TV100 με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη, η αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη περί «φασιστοειδών».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα επεισόδια στο ΑΠΘ, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον Τρύφωνα Αλεξιάδη ότι «ζήλεψε τη δόξα των φασιστοειδών και των Χρυσαυγιτών» οι οποίοι έβαλαν εναντίον του, όπως είπε.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξεκαθάρισε, ότι αν δεν ανακαλέσει ο κ. Καιρίδης, θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ο Δημήτρης Βενιέρης κάλεσε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό, κάτι που ο κ. Καιρίδης δεν έκανε, λέγοντας ότι πρόκειται για «πολιτικό σχολιασμό», με αποτέλεσμα την αιφνίδια αποχώρηση του κ. Αλεξιάδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…