Κανονικά προχώρησαν σήμερα σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ παρά το γεγονός ότι το μεσημέρι της Τετάρτης το Πρωτοδικείο έκρινε παράνομη την κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοινωση τους αναφέρουν “Σεβόμαστε απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη. Στο σημείο όμως που μας έχουν φτάσει, Υπουργεία και Ο.Α.Σ.Θ., στην συνείδηση του συνόλου των εργαζομένων μονόδρομος αποτελεί ο Αγώνας μέχρι την τελική δικαίωσή μας”
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννη Δήμκα, οι εργαζόμενοι θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης η οποία την έκρινε παράνομη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, τόνισε ότι δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να γίνει η σημερινή απεργία των εργαζομένων. Εξήγησε επίσης σε τι στάδιο βρίσκεται το θέμα με τις συμβάσεις τους και τα άλλα αιτήματά τους.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…