Εμμένει στον χαρακτηρισμό «Ιμπραήμ» απέναντι στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια ομιλίας του στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Μανιός συνέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Τούρκο Ιμπραήμ. Μάλιστα, όπως είπε, δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλεί Ιμπραήμ τον πρωθυπουργό.

«Στη χώρα έχει έρθει ο Ιμπραήμ. Θα την καταστρέψει. Κι όποιος δε βλέπει που οδηγεί αυτή η κυβέρνηση, με αυτόν τον πρωθυπουργό...Αν είναι πρωτοβουλίες του, ή είναι καθοδηγούμενος, γιατί δεν τον έχω ικανό να μπορεί να κουμαντάρει αυτός μια τέτοια καταστροφή, άλλοι του λένε τι να κάνει, επομένως, ...Εγώ πάντα έχω δημοσίως τις απόψεις μου εκφράσει» δήλωσε ο κ. Μανιός εμμένοντας κατηγορηματικά στον χαρακτηρισμό του προς τον κ. Μητσοτάκη.

«Παραμένει ο χαρακτηρισμός Ιμπραήμ και δυστυχώς, εάν η κουβέντα αυτή γινόταν την 1η Δεκεμβρίου που εγώ το είπα σε έναν κύκλο συντρόφων, δεν θα καταλάβαινε και κανένας. Αλλά άμα τώρα γίνει κουβέντα, και δη, δυο – τρία πράγματα, τι έκανε με την ενέργεια, πριν βγει ο πόλεμος, τι κάνει με τον πόλεμο που είναι μια κρίσιμη και άγνωστη πτυχή του τι μπορεί να γίνει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, το τι θα γίνει» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τη δήλωσή του που ακολούθησε τον χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού ως Ιμπραήμ, κατά την οποία ο κ. Μανιός έκανε λόγο για «καραβανάδες σημερινούς, στρατευμένους, και πολιτικούς που πρέπει να ενωθούν, ενάντια σ' αυτούς που μας έχουν στο ίδιο καθεστώς από το 1824», ο πρώην βουλευτής, απάντησε στον Status:

«Το καραβανάδες είναι μια ατυχής έκφραση. Ηθελα να πω ό,τι έγινε το ’24, το ’25. Και οι στρατιωτικοί γιατί έτσι τους έλεγαν τότε, και οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί. Να ενωθούν όπως ενωθήκανε. Δύο φορές ενωθήκανε». «Σταματάνε τον εμφύλιο και ενώνονται για να συνεχίσουν την Επανάσταση».

Η αναφορά στον χαρακτηρισμό Ιμπραήμ για τον πρωθυπουργό εδώ: Η αναφορά σε «καραβανάδες και πολιτικούς» εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…