Αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενα του πρώην βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μανιού στο 3ο συνέδριο του κόμματος, όταν κατά τη διάρκεια ομιλίας του συνέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Τούρκο Ιμπραήμ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας έκανε λόγο για «λεκτική υπερβολή και όχι μια ιστορική ανάγνωση».

«Και τον Νίκο τον Μανιό να τον ρωτήσετε θα σας πει ότι δεν είναι δυνατόν, αλλά επέλεξε αυτό για να πει πόσο καταστροφική, πόσο αρνητική είναι η πολιτική Μητσοτάκη. Καθ΄υπερβολήν προφανώς, αυτό ο καθένας το καταλαβαίνει», υπογράμμισε ο κ. Δρίτσας.

Όπως εξήγησε ο βουλευτής, «αν πούμε για παράδειγμα ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι Αρμαγεδών, τι θα καταλάβει κανείς;». «Τι να διαφωνώ ή να συμφωνώ, είναι καθ΄υπερβολήν, θέλοντας να πει ότι η πολιτική Μητσοτάκη είναι καταστροφική, σ΄ αυτό συμφωνώ. Την υπερβολή αυτή εγώ δεν θα την επέλεγα. Ο Νίκος ο Μανιός έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται», υπογράμμισε ο κ. Δρίτσας.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο ρωσο - ουκρανικό και την  πρόθεση της Ρωσίας να ανοίξει προξενείο στα Κατεχόμενα, ο κ. Δρίτσας έκανε λόγο για μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση.

«Είναι πάρα πολύ επικίνδυνες οι εξελίξεις πια. Η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία έβγαλε το τζίνι από το μπουκάλι. Είναι απαράδεκτη επιλογή στην οποία εναντιωνόμαστε πλήρως, και φυσικά εναντιωνόμαστε σε κάθε κλιμάκωση, επέκταση, και γενίκευση του πολέμου που είναι πραγματική απειλή» επισήμανε.

«Αν η Ρωσία λειτουργήσει προξενείο, σημαίνει ότι αναγνωρίζει το κράτος των Κατεχομένων, το καθ’ υπόθεση κράτος. Είναι απαράδεκτη κίνηση και δε νομίζω ότι υπάρχει πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που να μην εναντιωθεί σε μια τέτοια εξέλιξη» τόνισε ο κ. Δρίτσας.

Η αναφορά στη δήλωση Μανιού εδώ: Η αναφορά στην πρόθεση της Ρωσίας για λειτουργία προξενείου στα Κατεχόμενα εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…