Ο Γιάννης Αμανατίδης στον Status για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Την ικανοποίησή του από τη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπλιάτκα.

«Το διαφορετικό που έχω δει είναι το αυθόρμητο της συμμετοχής καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών, με μεγάλο ποσοστό των συνέδρων να βρίσκονται μέσα στην αίθουσα. Το δεύτερο είναι η χαρά, καθώς είχαμε έξι χρόνια να κάνουμε συνέδριο και λόγω της πανδημίας και το τρίτο η ποιότητα και η αποφασιστικότητα που εκπέμπουν και οι τοποθετήσεις όλων των συνέδρων για την επόμενη μέρα. Και στα πολιτικά διακυβεύματα υπάρχει ομοφωνία, κάποια ζητήματα τακτικής τα λύνουμε με τρόπο δημοκρατικά, μπήκαν στην κάλπη», τόνισε ο κ. Αμανατίδης.

Όπως σημείωσε ο βουλευτής είναι πλούτος για το κόμμα οι διαφορετικές απόψεις. Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Αμανατίδης σχολίασε ότι «η φθορά η κυβερνητική πλέον είναι με γεωμετρική πρόοδο καθώς προστέθηκαν αποτυχίες αντιμετώπισης θεμάτων, όπως η πανδημία. Από την άλλη μεριά ένα όπλο που θα έχουμε είναι οι θέσεις μας και το δεύτερο που θέλουμε είναι η εμπιστοσύνη που κερδίζεται σιγά σιγά». «Διαπιστώνω ότι το προοδευτικό ρεύμα νομίζω ότι είναι η πλειοψηφία στην κοινωνία και γι΄ αυτό και προτάσσουμε την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο μια κυβέρνηση με κορμό του ΣΥΡΙΖΑ προοδευτικής διακυβέρνησης σε προγραμματική βάση».

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…