Κατηγορηματικά διέψευσε η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή τα σενάρια που τη θέλουν να επανέρχεται στην ελληνική πολιτική σκηνή, σε συνέντευξή της στον Δημήτρη Βενιέρη και στην εκπομπή ENTER της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100.

«Εχοντας αναλάβει μια τέτοια τιμή από τους συναδέλφους μου -  περισσότεροι από 60% στήριξαν να είμαι αντιπρόεδρος-  νομίζω ότι έχω μια δυνατότητα πια να επηρεάζω πολύ τις πολιτικές του Ευρωκοινοβουλίου, είναι κρίμα να το αφήσω σε λίγους μήνες για να προχωρήσω σε κάτι στην εθνική πολιτική σκηνή όπου υπάρχουν εξαιρετικά στελέχη τα οποία θα πρέπει κι αυτά να αναδειχθούν και να έχουνε μία ευκαιρία», τόνισε η κ. Καϊλή και πρόσθεσε:

«Επίσης δεν θεωρώ ότι είμαστε αναντικατάστατοι.
Πάντοτε η δουλειά μου έρχεται να δείξει ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη κι απο κει που είμαι χρήσιμη, κι αν θέλετε, το μετράω έτσι, με θητείες αυτό το πράγμα, ότι έχω μια σημαντική αποστολή αυτή τη στιγμή», επισήμανε η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…