ΗΧΗΤΙΚΟ - Πρόεδρος εργαζομένων στη ΜΕΒΓΑΛ: «Στα 730 ο κατώτατος μισθός, 1000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννηθεί η θα περάσει στα ΑΕΙ»

Την ικανοποίηση τους για την υπογραφή επιχειρησιακής συμφωνίας με τη διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ εκφράζουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία.

«Κατόπιν ουσιαστικού και ειλικρινούς διαλόγου συμφωνήθηκε ο κατώτατος  μισθός να ανέρχεται στα 730 ευρώ» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου εργζομένων κ Βασίλης Ζωγραφίδης και συνέχισε λέγοντας  πως «η εταιρεία στέκεται δίπλα μας όπως  έκανε και το 2011, κάτι που οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουμε» Σημειώνεται ότι στη επιχειρησιακή συμφωνία προβλέπονται για τους εργαζόμενους μεταξύ άλλων 1000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννηθεί, καθώς και 1000 ευρώ για κάθε μαθητή που θα εισαχθεί στα ΑΕΙ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων «η διοίκηση της βιομηχανίας πριμοδοτεί επίσης τους εργαζόμενους με κίνητρα ανά ειδικότητα».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…