Λοβέρδος στον Status: Αν μείνουμε στους μηχανισμούς θα μείνουμε ένα μικρό ΚΙΝΑΛ

«Δεν θα υπάρχει ΚΙΝΑΛ την επομένη των εκλογών, αυτό τελειώνει, θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ αμέσως», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό status fm 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

«Έχουμε διαφορετικές τακτικές και διαφορετική στρατηγική, όμως ανήκουμε στο ίδιο κόμμα. Δεν θα βρείτε χάσματα ανάμεσά μας. Αλλά για την πορεία του κόμματος, την ταυτότητά του και για τη στρατηγική του, έχουμε διαφορές. Η δική μου υποψηφιότητα έχει διακριτικά γνωρίσματα δικά της, έχει τη δυνατότητα της κοινοβουλευτικής παρουσίας εδώ και τώρα. Αν είμαι η επιλογή των πολιτών από τις 6 Δεκεμβρίου στη Βουλή», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος, αναφέροντας πως δεν θα χρειάζεται μαθήματα στη Βουλή και θα έχει τη δυνατότητα να αντιπαρατεθεί και με τον Μητσοτάκη και με τον Τσίπρα.

Αναφερόμενος στους μηχανισμούς του κόμματος τόνισε ότι «αν μείνουμε στους μηχανισμούς θα μείνουμε στο μικρό ΚΙΝΑΛ».

Δήλωσε επίσης ότι θα παραιτηθεί από πρόεδρος εάν στις ερχόμενες εκλογές, δεν έχει υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά της παράταξης. «Δεν μιλάω για αύξηση των ποσοστών αλλά για υπερδιπλασιασμό», υπογράμμισε.

Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα συμμετάσχει στο debate με τους συνυποψήφιούς του. Απεύθυνε τέλος κάλεσμα στα 11 εκατ. Ελληνίδες και Έλληνες «να έρθουν όλοι στις κάλπες μας να είναι μια γιορτή δημοκρατίας».

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…