Σίμος Δανιηλίδης στον Status Fm: Η κυβέρνηση να εξετάσει την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στους εκπαιδευτικούς - Το αποτέλεσμα του self test επαφίεται στην υπευθυνότητα του γονέα

Δύο τμήματα έχουν κλείσει στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης λόγω εντοπισμού συρροής κρουσμάτων κορωνοιού που ξεπερνά το 50% των μαθητών της αίθουσας. Πρόκειται για το Β2 και το Γ2, με τους μικρούς μαθητές να παρακολουθούν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Το πιο ανησυχητικό είναι τα κρούσματα στα δεκάδες άλλα τμήματα σχολείων. Πάμε στο κλείσιμο και άλλων», δήλωσε στον status fm ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, όταν ένα self test βγαίνει θετικό, το παιδί δεν έρχεται στο σχολείο και παρακολουθεί τα μαθήματα από το σπίτι. Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει απολύμανση.

Ο κ. Δανιηλίδης έκανε λόγο για «τρύπα» στο σύστημα σε ό,τι αφορά την εγκυρότητα και την ειλικρίνεια στη δήλωση του αποτελέσματος, καθώς όπως είπε, επαφίεται στην υπευθυνότητα του γονέα.

«Η κυβέρνηση να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και να σταθεί υπεύθυνα», δήλωσε ο κ. Δανιηλίδης αναφορικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και σε άλλους κλάδους, όπως αυτός των εκπαιδευτικών.

Την ίδια ώρα, το 80% ξεπερνά το ποσοστό εμβολιασμού στους εκπαιδευτικούς.

 

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…