Καπραβέλος στον Status Fm: Θα φανερωθεί τι έχει συμβεί με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που προσκόμισαν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Παπανικολάου από Κέντρο Υγείας στον Εύοσμο

Εισαγγελική έρευνα έχει ξεκινήσει για είκοσι πιστοποιητικά εμβολιασμού που προσκομίστηκαν από εργαζόμενους του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, από Κέντρο Υγείας της δυτικής Θεσσαλονίκης.

«Πρόκειται για ιατρείο στον Εύοσμο με το οποίο συνεργάζεται το νοσοκομείο Παπανικολάου, δεν είναι παράξενο, αλλά σύντομα θα φανερωθεί τι έχει συμβεί και γιατί πήγαν αλλού να εμβολιαστούν», δήλωσε στον status fm ο Νικος Καπραβέλος, Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Ο κ. Καπραβέλος μίλησε για «φαινόμενα σήψης και αυτοκαταστροφής από ανθρώπους που δείχνουν τον κακό τους εαυτό», καθώς όπως εξήγησε, «είμαστε σε πόλεμο».

Παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο οι πανεπιστημιακοί γιατροί να εξαιρεθούν από την πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας, ώστε να σηκώσουν το βάρος μόνο οι νοσοκομειακοί, εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ανεπίτρεπτο επιστημονικά και ηθικά απαράδεκτο να αποφύγουν την κύρια μάχη.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…