Νίτσας στον Status: Κανένας γιατρός δεν πρόκειται να δώσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Την εκτίμηση ότι κανένας γιατρός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε έκδοση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού, με την έναρξη των εμβολιασμών από ιδιώτες γιατρούς, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας, μιλώντας στον Status 107.7.

“Υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο με το οποίο γίνεται ο εμβολιασμός. Είναι πάρα πολύ σοβαρό και ποινικό αδίκημα και νομίζω πως κανένας γιατρός δεν θα προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια”, ανέφερε.

«Εμείς από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί είχαμε ζητήσει από το υπουργείο Υγείας, να υπάρχει η δυνατότητα ο προσωπικός γιατρός ενός ασθενούς να τον εμβολιάσει και αυτό γιατί θεωρούμε ότι ο γιατρός είναι ο καλύτερος, αν θέλετε, ο ποιο ενημερωμένος σχετικά και με τα εμβόλια αλλά και με το ιστορικό του ασθενούς και είναι εκείνος ο οποίος θα λύσει και όλα τα ερωτηματικά τα οποία μπορεί να έχει κάποιος, τους ενδοιασμούς σχετικά με τον εμβολιασμό».

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…