Βαρεμένος κατά Γεωργιάδη στον Status: "Υβριστικό το, είναι αριστεροί οι αντιεμβολιαστές"

Την έντονη αντίδραση του για την δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ότι οι αντιεμβολιαστές είναι αριστεροί, εξέφρασε μιλώντας στον Status, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

«Είναι υβριστικό. Από πού το βρήκε το δικαίωμα το πολιτικό και διχάζει ευθέως τον ελληνικό λαό. Δίνει την εντύπωση η κυβέρνηση, ότι δεν βάζει σε πρώτο πλάνο την αντιμετώπιση του προβλήματος, εμβολιασμός η μη κλπ,  αλλά πώς να στοχεύσει και να σπιλώσει τους αντιπάλους. Να βγάλει δηλαδή πολιτικά οφέλη από μια τραγωδία είτε αφορά την υγεία είτε αφορά την οικονομία»., ανέφερε.

 «Η προπαγάνδα είναι ναρκωτικό. Όταν έχεις μια πανδημία που είναι τραγωδία, ή όταν έχεις κάτι άλλο όπως είναι οι πυρκαγιές, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς την προπαγάνδα. Δεν μπορεί σε μια τραγωδία να αντιπαραθέτεις την κοροϊδία. Αυτό οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ότι είναι ύβρις. Και η ύβρις φέρνει την Νέμεσις».

«Να τους διώξουμε. Και ποιους θα πάρουμε;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής.

«Εάν δεν πείθονται θα τους βάλω κάπου αλλού, όχι για να βολευτούνε αλλά για να προσφέρουνε πάντα στο ΕΣΥ.

Η κυβέρνηση δεν το αγαπάει το εθνικό σύστημα υγείας. Εμείς πιστεύουμε ότι ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το ΕΣΥ, όχι να ισχύει το αντίθετο».

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…