ΗΧΗΤΙΚΟ - Διοικητής 3ης ΥΠΕ στον Status: "Δεν παρατηρείται αυξητική τάση στις διασωληνώσεις στα νοσοκομεία της περιφέρειας"

Δεν καταγράφεται αυξητική τάση στα νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας, παρά την αύξηση των διασωληνώσεων πανελλαδικά, δήλωσε στον Status ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Δεν καταγράφεται αυξητική τάση στα νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας, παρά την αύξηση των διασωληνώσεων πανελλαδικά, δήλωσε στον Status και στον Χρήστο Μάττη,  ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

"Τα στοιχεία για τη Β. Ελλάδα και ειδικά για την 3η ΥΠΕ που εποπτεύει νοσοκομεία μεγάλα όπως το Παπανικολάου, το Παπαγεωργίου και το Γεννηματάς, η εικόνα η οποία παρατηρείται δεν είναι αυξητική", τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις ΜΕΘ, τόνισε ότι "η κάλυψη είναι στο 24%", δηλώνοντας παράλληλα πως "ο ρυθμός εισαγωγών δεν διαφοροποιείται από μέρα σε μέρα και δεν μας ανησυχεί".

Ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, μετέφερε μια καλή εικόνα από τα νοσοκομεία της περιοχής, τονίζοντας πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και το σύστημα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Ακόμα ανέφερε πως "τα νοσοκομεία βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας ώστε να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε πρόκληση" εάν χρειαστεί να απομακρυνθούν από τις εργασίες τους νοσοκομειακοί που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…