Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στη Μύκονο όπου έζησε μία μικρή περιπέτεια. Την ώρα που διέσχιζε τους δρόμους του νησιού με μία μηχανή έπεσε σε μπλόκο της τροχαίας.


Ο γνωστός ποινικολόγος συνεργάστηκε με τους αστυνομικούς και έτσι η περιπέτεια του τελειώσε γρήγορα.

Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του διευκρίνισε μεταξύ άλλων ότι επρόκειτο για μοτοσυκλέτα, που του έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας.

"Είναι μια μηχανή του 2003, επετειακή για τα 100 χρόνια της ίδρυσης της εταιρίας. Έχω ένα σπίτι στη Μύκονο και την οδηγώ μόνο εκεί", δήλωσε στον Status FM και τον Δημήτρη Βενιέρη. 

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι είναι αλήθεια ότι υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς και αποκάλυψε ότι του ζήτησαν τα χαρτιά του αλλά δεν είχε μαζί του το ασφαλιστήριο της μηχανής για αυτό και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

"Οι αστυνομικοί με σταμάτησαν επιζητώντας ίσως μια συμπεριφορά που έχουν δημόσια πρόσωπα απέναντι στην αστυνομία, αλλά μάλλον τους απογοήτευσα γιατί είναι δεδομένος ο σεβασμός μου προς την Αστυνομία", είπε με νόημα.

Στην επανάσταση που θέλουν να κάνουν τα νέα παιδιά απέδωσε το θέμα των κορωνοπάρτυ, ο γνωστός ποινικολόγος.  

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…